veelgestelde vragen

Hoe kan ik nabestellen?

Je kunt je nabestellingen op verschillende manier doorgeven.
1- Via je favorietenlijst. Dit gaat als volgt: Je maakt een favorietenlijst aan in je online album door de foto waar je iets mee zou willen doen een hartje te geven. Zo komt ie automatisch in je favorietenlijst. Vanuit die favorietenlijst kun je als je hem daar bekijkt een tekstballonnetje ontdekken waarin je aan kunt geven wat je met die foto zou willen! Zodra je dat hebt gedaan bericht je mij en kijk ik naar je bestelling!
2- Via de mail de fotonummers doorgeven en daarbij vermelden wat je met dat fotonummer zou willen nabestellen.
3- Mocht je bovenstaande te ingewikkeld vinden mag je mij natuurlijk ook altijd bellen 0643196996

Wat kan ik allemaal nabestellen?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om van je foto's een mooie blijvende herinnering te maken. Fotoafdrukken in mat of glanzend, foto's afgedrukt op canvas, hout, houten blok, aluminium, forex enz enz. Kom je er niet uit? Maak dan een afspraak en kom langs in mijn studio, daar heb ik van alle materialen een voorbeeld. Natuurlijk help ik je graag voor het bepalen van de maat en het materiaal.

Waar kan ik het beste mijn digitale bestanden af laten drukken?

Je hebt de digitale bestanden gekocht en je wilt er een aantal af laten drukken.... maar waar. Er zijn veel aanbieders, met veel verschillende kwaliteiten en prijzen. Om er zeker van te zijn dat de kwaliteit en de kleur van de foto's mooi zijn raad ik je aan om de foto's af te laten drukken bij Profotonet.

Hoe lang bewaart fotostudio9 mijn digitale bestanden?

Wegens de wet op de privacy mag ik digitale bestanden geduren maximaal 1 jaar bewaren. Let dus goed op dat je bij het kopen van de digitale bestanden altijd een backup maakt op nog een andere plek. Ook een usb stick/harde schijf kan kapot gaan of zoekraken.