baby

 85 

BABY

Na 9 maanden wachten is het dan eindelijk zover en kunnen jullie het kleine wondertje waar jullie zo naar uitgekeken hebben in jullie armen sluiten. Mooi, puur, teer, lief, bijzonder & nog heel veel dingen meer......In de eerste dagen en weken veranderen baby's snel en het daarom ook geweldig om die eerste dagen vast te leggen in een mooie fotoherinnering.

 

 

WERKWIJZE

Wanneer jullie er aan toe zijn bellen jullie mij voor een afspraak in de studio. Het tijdstip laat ik afhangen van jullie. Hebben jullie samen al een ritme, wat is het rustigste moment van de dag..... Als jullie dan bij mij in de studio komen is de studio al lekker verwarmd door een extra kacheltje zodat de baby het niet koud zal krijgen. Ik gebruik voor deze reportage daglicht lampen. Dat houdt in dat er niet geflitst gaat worden, en dus niet storend is voor de baby. In de studio is een grote hoeveelheid mooie vachtjes, kleden, dekentjes, mutsjes enz. aanwezig. Je mag natuurlijk ook zelf meenemen wat je leuk vindt. De reportage duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Tijdens de reportage kun je gewoon rustig voeden als dat nodig is.

 

 

TIPS

Kies een rustig moment van de dag voor de shoot. Vergeet niet voeding en een schone luier mee te nemen!

Maak je vooral niet te druk over hoe het zal lopen. Hoe rustiger jullie zijn hoe makkelijker het is. Jullie hebben al aardige drukke dagen achter de rug. Als je komt voor de shoot is het jullie moment samen. Genieten is het belangrijkste!!

 

 

TARIEF

 

Babyreportage 

 

•   1-1,5 uur fotografie

•   Mijn creativiteit, voorbereiding en foto-nabewerkingsuren

•   Een online album die gedurende 3 weken online blijft zodat je op ieder moment vanaf elke computer je foto's kunt bekijken

•   incl. een mooi album met 8 blz van 15x20cm

 

Excl. zijn de hoge resolutie bestanden.

 

 

 

 

 

 149 

WATERMERK.jpg

      Foto's en teksten zijn eigendom van Fotostudio9 en mogen niet zonder schriftelijke toestemming worden gekopieerd en/of gebruikt - @ Fotostudio9 - 2020

Postadres:

Nieta Karsten

Martha de Reigerstraat 9

7742 KL Coevorden

Studioadres:

 

Robertweg 10

7741 KX Coevorden

 

  • b-facebook
  • Instagram - Black Circle
  • B-Pinterest
  • LinkedIn Black Round